Ostopalvelumme on väliaikaisesti suljettu

Hei kaikki mahtavat asiakkaamme!

Ostopalvelumme on nyt toistaiseksi suljettu. Mutta älkää huoliko, tämä on vain väliaikaista ja meidän tapamme varmistaa, että pysymme tiukasti kiinni laadukkaassa palvelussa, johon olette tottuneet.

Miksi sitten suljemme ostopalvelun? No, suuri kysyntä!

Te ihastuttavat vanhemmat ja muut asiakkaat olette olleet niin innokkaita myymään meille, että meidän täytyy ottaa hetki hengähdystaukoa ja käsitellä kaikki jo meille toimitetut tuotteet.

Mutta älkää huolestuko, tiedotamme teille heti, kun ostopalvelumme on jälleen avoinna. Pysykää kuulolla some-kanavissamme ja tarkkailkaa sähköpostianne!

Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Me arvostamme jokaista teistä ja olette meille tärkeitä!

Käytettyjen lastenvaatteiden myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Moni miettii, mihin käytettyjen lastenvaatteiden myynti onnistuisi helposti sekä turvallisesti ja tähän meillä on sinulle vastaus!


Lastenvaatteiden myynti – Miksi valita meidät:

⌛️Aika ja vaivattomuus – Kun myyt meille vaatteitasi, säästät aikaa ja vaivaa. Ei tarvetta odottaa ostajaa tai hoitaa myyntiä. Hankimme tuotteet suoraan yrityksemme omistukseen, vapauttaen sinut nopeasti ja vaivattomasti.

🚚Edestakaisen postituksen välttäminen – Koska ostamme vaatteet suoraan, ei ole tarvetta lähettää tuotteita edestakaisin, jos ne eivät syystä tai toisesta menekään kaupaksi. Tämä säästää niin aikaa kuin ympäristöäkin.

♻️Vastuullinen valinta – Myydessäsi meille käytettyjä lastenvaatteita, olet osa kestävän kehityksen kierrettä. Vaatteesi saavat uuden mahdollisuuden ja voit olla osa ympäristötietoista ratkaisua.

Lastenvaatteiden myynti Nuppusille on helppo ja riskitön tapa myydä.

Helppo ja riskitön tapa myydä

✅ Meillä ei ole käytössä palvelumaksuja, provisioita tai myyntitilejä. Ostamme siis vaatteet sinulta kokonaan pois. Helppoa, eikö? 

✅ Saat tarjouksen tuotepaketista, jonka voit hyväksyä, antaa vastatarjouksen tai hylätä.

✅ Nuppuset valmistelee paketin lähetyksen puolestasi. Saat meiltä toimitusta varten Helposti-koodin ja voit viedä paketin haluamaasi Postin noutopisteeseen toimitettavaksi. Nuppuset maksaa toimituskulut.

✅ Siirrämme rahat sinulle heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet lähetyksen. Voit valita maksutavaksi joko tilisiirron tai MobilePay:n.

✅ Pääkaupunkiseudulla voimme myös sopia paketin noudosta tai vaatteiden tuonnista varastollemme. Nouto/tuonti huomioidaan myyntihinnassa.


Kenelle ostopalvelumme sopii?

✅Jos olet kyllästynyt väsäämään myynti-ilmoituksia netin eri palstoille

✅Jos et jaksa kuskata vaatteita edes-takaisin kivijalkaliikkeeseen

✅Jos haluat päästä nopeasti ja kerralla eroon KAIKISTA sinulle turhista lastenvaatteista, samalla kun me hoidamme kaiken myyntiin liittyvän työn puolestasi.

Milloin ostopalvelu ei välttämättä ole sopiva valinta?

❌Sinulla on liian suuret odotukset rahallisesta korvauksesta

→ Haluamme korostaa, että tarjoamamme korvaus saattaa olla pienempi kuin mitä voisit saada myymällä tuotteet itse. Tämä johtuu siitä, että tarjoamamme palvelu sisältää kaiken myynnin hoitamisen puolestasi, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

❌Yrität myydä vain muutamaa tuotetta

→ Suosimme suuria myyntieriä. Ison määrän myyminen kerralla hyödyttää parhaiten kaikkia osapuolia.

Huomioitavaa…

❗ Palvelumme on erittäin suosittu, joten varaudu siihen, että joudut mahdollisesti jonottamaan myynnin suhteen. Pyrimme kuitenkin aina vastaamaan jokaiseen myynti-ilmoitukseen mahdollisimman nopeasti.

❗️Olethan rehellinen tuotteiden kunnosta ja muista myyntihintaan vaikuttavista tekijöistä. Käy lukemassa meidän vinkit vaatteiden myyntiin blogistamme.

❗️Myyntipaketissa tulee olla minimissään 20 tuotetta. Haluamme vähentää vaatteiden kuljetuksia, joten suosimme ensisijaisesti isoja myyntipaketteja. Huomaathan, että asusteet, kuten sukat ja muut pienet lisätuotteet, eivät yksinään täytä vaatimusta.

❗️Jos havaitsemme tuotteissa puutteita/virheitä, joista ei ollut tietoa etukäteen tai tuotteet poikkeavat selvästi lähettämistäsi kuvista ja tuotekuvauksista, lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Mikäli et ole siihen tyytyväinen, sinulla on oikeus perua kaupat ja lähetämme tuotteet takaisin postikulujen hinnalla.

❗️Otamme myyntiin vain 0-5 vuotiaiden lasten vaatteita (kokoon 110 asti), jalkineita (kokoon 27 asti) ja asusteita. Emme ota vastaan alushousuja, äitiystarvikkeita, -vaatteita, leluja tai muita tarvikkeita.

Oletko kiinnostunut myymään meille? Se onnistuu helposti!

Oletko kiinnostunut myymään meille? Näin se onnistuu!

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@nuppuset.fi ja kerro lyhyesti:

👉 Montako tuotetta myyt (minimissään 20kpl / myyntipaketti)

👉 Mainitse arvokkaimmat vaatemerkit

👉 Mitä kokoja paketissa on

👉 Missä kunnossa vaatteet ovat ja kuinka paljon tyydyttävä kuntoisia tuotteita olet myymässä (kurkkaa meidän kuntoluokitus -sivu)

👉 Omat yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, tarvitsemme näitä tietoja paketin postittamista ja maksamista varten)

👉 Hintapyyntö, jos sinulla on ajatus hinnasta ja miten haluat maksusi vastaanottaa (tilisiirto tai Mobilepay)

Liitäthän sähköpostiin tuotteista kuvia. Samassa kuvassa voi olla useampi tuote, kunhan kaikki tuotteet näkyvät selkeästi kuvassa.

Huomioithan, että liitteiden yhteenlaskettu enimmäiskoko on 25 Mt. Jos sinulla on mahdollisuus, niin pakkaa kuvat zip.-kansioksi ja lähetä se meille sellaisena. Tällä tavalla saat lähetettyä kaikki kuvat kerralla.